štvrtok, mája 21, 2009

Pollo con mascarpone


Po virtuálnych výletoch do horúcej Afriky a pikantnej Ázie som sa rozhodol dnes vrátiť do starej dobrej Európy. Pristál som v krajine zrelých olív, pikantného syra, voňavých bylín a dobrého vína. Bella Italia Vám dnes ponúka naozajstnú rýchlovku, po ktorej sa oblížete...

Pripravte si:

  • kuracie prsia
  • mascarpone
  • čerstvú rukolu
  • soľ
  • čierne korenie
  • olivový olej


Vo väčšej panvici rozohrejeme trochu olivového oleja. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, osolíme, poriadne okoreníme a osmažíme do biela.


Keď je mäsko skoro hotové, pridáme mascarpone, premiešame, a necháme chvíľu variť.


Prisypeme za hrsť rukoly a krátko spolu povaríme, kým rukola nezmäkne.


Hotovo. Podávame s opečenými zemiakmi alebo čerstvou bagetou.


Buon appetito !

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Same pochvaly a to len vdaka vam!! :) vynikajuce

Print

for my blog on KanKan.sk

Top kulinárske blogy