Po virtuálnych výletoch do horúcej Afriky a pikantnej Ázie som sa rozhodol dnes vrátiť do starej dobrej Európy. Pristál som v krajine zrelých olív, pikantného syra, voňavých bylín a dobrého vína. Bella Italia Vám dnes ponúka naozajstnú rýchlovku, po ktorej sa oblížete...
Pripravte si:
- kuracie prsia
- mascarpone
- čerstvú rukolu
- soľ
- čierne korenie
- olivový olej

Vo väčšej panvici rozohrejeme trochu olivového oleja. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, osolíme, poriadne okoreníme a osmažíme do biela.

Keď je mäsko skoro hotové, pridáme mascarpone, premiešame, a necháme chvíľu variť.

Prisypeme za hrsť rukoly a krátko spolu povaríme, kým rukola nezmäkne.

Hotovo. Podávame s opečenými zemiakmi alebo čerstvou bagetou.

Buon appetito !
1 komentár:
Same pochvaly a to len vdaka vam!! :) vynikajuce
Zverejnenie komentára