tag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.comments2023-06-09T12:07:21.208+02:00Kuchári len tak z pasie ...Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/02060581682225828705noreply@blogger.comBlogger176125tag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-72584953089456909012022-01-31T11:01:46.126+01:002022-01-31T11:01:46.126+01:00A matova omáčka je v recepte kde? A matova omáčka je v recepte kde? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04425160797912425283noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-45785702640641834552022-01-29T11:55:00.311+01:002022-01-29T11:55:00.311+01:00How to play the best online baccarat with friends ...How to play the best online baccarat with friends - Wolverione<br />However, most baccarat <a href="https://worrione.com/" rel="nofollow">바카라 사이트</a> games are developed with real money stakes and <a href="https://worktomakemoney.com/" rel="nofollow">หาเงินออนไลน์</a> can <a href="https://septcasino.com/review/sands-casino/" rel="nofollow">샌즈카지노</a> be played without a real money deposit. That's because they offer players aAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-68486718177332728522017-02-20T19:19:46.918+01:002017-02-20T19:19:46.918+01:00Nice dish.
Interesting article.
Regards,
Suzanne...Nice dish.<br />Interesting article.<br /><br /><br />Regards,<br />Suzanne<br /><a href="https://plus.google.com/+LocalClassifieds" rel="nofollow">Local Classifieds</a>Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13353617249702148463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-29214108805045210102016-10-04T23:50:38.299+02:002016-10-04T23:50:38.299+02:00Thanks for the recipe.
At your service.
Regards,...Thanks for the recipe.<br /><br />At your service.<br /><br />Regards,<br />Alexander<br />Manager<br /><a href="http://www.americandirectory.net" rel="nofollow">Local Classifieds</a><br /><a href="http://www.americandirectory.net" rel="nofollow">Local Directory</a><br /><a href="http://www.americandirectory.net" rel="nofollow">Business Classifieds</a><br /><a href="http://www.americandirectory.net" rel="nofollow">Business Directory</a><br /><br />Local Classified Adshttps://www.blogger.com/profile/10708437080352904976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-85111719718557494532015-02-24T19:54:32.734+01:002015-02-24T19:54:32.734+01:00jojojojoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-10295611565558497902014-04-24T15:34:43.159+02:002014-04-24T15:34:43.159+02:00Zdravim Vas :-) Tam slo hlavne o ten privlastok &q...Zdravim Vas :-) Tam slo hlavne o ten privlastok "cesnakovy" a v indickej restauracii. Inak chapati poznam, uz som ho tu par krat podavala ako prilohu. Ten mam velmi rada. Tak isto viem o "Ghi"..priznavam, ze ho nepouzivam vzdy. Raz som tu pridala i jedlo zo sosovice tkzv. Murkha Dal. Vidim, ze mate prehlad ;-)Indiu som este nenavstivila ale snad sa mi to niekedy podari. Rada by som. Prijemny den. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18012478616145905431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-78977421167540839372014-04-24T05:37:29.194+02:002014-04-24T05:37:29.194+02:00a propos ...
Naan s cesnakom nie je práve najlepší...a propos ...<br />Naan s cesnakom nie je práve najlepší príklad. Naan je slovo perského pôvodu, kde sa dodnes používa ako všeobecný názov pre akýkoľvek chlieb asi tak ako slov dál sa v Indii používa ako všeobecný názov pre jedlo podobne ako v Číne sa pre jedlo používa všeobecný názov cai, v preklade zelenina. Naan ako špecifický druh chleba sa pečie v Kašmíru, Barme, Pákistáne a najma vo východnej Ázii, v Číne aj s cesnakom, ktorým čínska kuchyňa na rozdiel od indickej priam oplýva. V Indii je denným chlebom Indov čapáty, ktorý sa robí z celozrnnej pšeničnej múky, vody a soli. Pečie na peci zvanej tandur, podrží sa nad plameňom, kde sa nafúkne a potiera sa maslom. V Británii a Amerike, kde je indická kuchyňa osobitne populárna, sa predáva aj naan burger, ale ten nemá s indickou kuchyňou nič spoločné. V týchto krajinách a niektorých ďalších európskych v indickej reštaurácii spravia na objednávku aj biftek - pravda na osobitnom kuchynskom vybavení.atahttps://www.blogger.com/profile/04569976470697416027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-13391462605495003282014-04-23T23:44:38.457+02:002014-04-23T23:44:38.457+02:00V Indii rastie viac ako šesťdesiat druhov strukoví...V Indii rastie viac ako šesťdesiat druhov strukovín. Vylúpané zo slupiek a polené sa nazývajú dál. Najčastejšie používané sú mung dál, čana dál, urad dál, túr dál a kabuli čana (cizrna), prípadne zelená fazuľka. V tradičnej indickej kuchyni je jedlo bez dálu skôr niečo výnimočné. Pri varení dálu sa nepoužíva olej ale ghí, varí sa spravidla dlhú dobu do skašovatenia a smažené korenie (čóns) sa do dálu pridáva až nakoniec. Toľko k strukovinám a ich príprave v tradičnej indickej kuchyni.atahttps://www.blogger.com/profile/04569976470697416027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-23985664533527210312014-04-22T12:18:02.970+02:002014-04-22T12:18:02.970+02:00Inak nedalo mi nevratit sa este k Vasemu poucnemu ...Inak nedalo mi nevratit sa este k Vasemu poucnemu komentaru ohladom polievky, kedze som dnes rano prechadzala okolo indickeho obchodu s potravinami a s dennym menu a videla v nom ingrediencie ako cesnak ci cesnakovu pastu. Zijeme s manzelom v jednom z multikulturnych miest a v indickych restauraciach si celkom casto k jedlu objednavam cesnakovy "naan" ktory maju v ponuke. Chapem Vas komentar ohladom Krishnu ale co to malo spolocne s nazvom "Indicka polievka". Polievka sa predsa nevolala Krishna polievka ;-)To je akoby som sem na blog dala "Slovensku kapustnicu" pouzila v nej mäso a niekto by napisal, ze to nemoze byt "Slovenska kapustnica" lebo ta sa podava iba postna. Ale i tak zostavam s pozdravom a s vdakou, ze ste mi rozsirili obzor. Pekny den prajem. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18012478616145905431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-28049818105121781352014-04-20T13:56:24.490+02:002014-04-20T13:56:24.490+02:00Dakujeme pekne za Vas nazor. Necham sa rada poucit...Dakujeme pekne za Vas nazor. Necham sa rada poucit. Priznavam, ze rada varim ale som si vedoma, ze nemozem byt odbornickou na vsetky cudzokrajne recepty. Varenie a jedenie polievky bolo vsak pre mna urcitym druhom meditacie a v tom je pre mna ta podstata kazdej cinnosti ktoru robim so zapalenim a radostou :-)a naozaj si ju vychutnavam! Recept som objavila v jednej kucharke "klasicke recepty" tak som ho chcela vyskusat ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18012478616145905431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-60095649107589064022014-04-20T12:37:44.199+02:002014-04-20T12:37:44.199+02:00Nie každý Ind je nasledovníkom Krishnu alebo Vishn...Nie každý Ind je nasledovníkom Krishnu alebo Vishnu. Cesnak, spolu s kurkumou a zázvorom, patrí medzi esenciálne ingrediencie na celom indickom subkontinente. Ale aj tak ďakujeme za názor ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02060581682225828705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-71506255204385707732014-04-19T15:53:28.064+02:002014-04-19T15:53:28.064+02:00Neviem prečo ste túto chutnú a dobrú polievku nazv...Neviem prečo ste túto chutnú a dobrú polievku nazvali indickou. Je dobé aj bez tohto prívlastku. Ten iba svedčí o Vašej neznalosti tradičnej indickej kuchyne, ktorá nepoužíva ani cibuľu ani cesnak. Také jedlo nemožno obetovať Kršnovi. Poučenie do budúcnosti.atahttps://www.blogger.com/profile/04569976470697416027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-87215100589015349372014-02-07T10:30:56.373+01:002014-02-07T10:30:56.373+01:00Veru. Som ju objavila v starej kucharke od Reader&...Veru. Som ju objavila v starej kucharke od Reader's Digest :-) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18012478616145905431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-39724514110565287332014-02-03T23:19:00.612+01:002014-02-03T23:19:00.612+01:00No, hodne netradičná :-)No, hodne netradičná :-)iGurmanhttps://www.blogger.com/profile/05847004931526829080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-6390315806804994492013-08-01T21:13:17.684+02:002013-08-01T21:13:17.684+02:00Yummie....
Latest information About Technology and...Yummie....<br />Latest information About Technology and Internet...<a href="http://krehstorrs.blogspot.com/" rel="nofollow" title="developments technology, New Information technology, information Internet">Krehstorrs</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-34825119666103546602013-03-16T15:51:05.577+01:002013-03-16T15:51:05.577+01:00mmmm ...Ahoj opět jsem přišel k návštěvě vašeho bl...mmmm ...Ahoj opět jsem přišel k návštěvě vašeho blogu<br /><br />Zajímavý recept, pěkné obrázky, velmi chutné, že líbí se mi váš blog má mnoho variant a je vysoce kvalitní... Zveme vás na návštěvu můj blog Valencie, s tradičními recepty regionu Valencia. <br /><br />http://valenciagastronomic.blogspot.com.es<br /><br />Tento týden "Koblihy dýně". příští týden "Mona Velikonoce ve Valencii". Chceš přijít?<br /><br />V mém blogu můžete najít překladatele do svého jazyka<br /><br />Navíc, pokud se vám líbí valencijské gastronomii, můžete umístit HTML kód na svém blogu a budete mít přímý přístup do mého blogu.<br />chefgoninhttps://www.blogger.com/profile/11933058501325995271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-2266729100870817622012-12-10T09:12:02.448+01:002012-12-10T09:12:02.448+01:00robím v lete podobnú:)
http://germa-vari.blogspot....robím v lete podobnú:)<br />http://germa-vari.blogspot.sk/2011/08/studena-baklazanova-polievka.htmlgermahttps://www.blogger.com/profile/03759567299770495909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-85128998606265080112012-11-22T18:11:24.889+01:002012-11-22T18:11:24.889+01:00Niekedy vyskúšam!Niekedy vyskúšam!iGurmanhttps://www.blogger.com/profile/05847004931526829080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-89672013758920264492012-11-02T22:31:25.139+01:002012-11-02T22:31:25.139+01:00varila som a vyborne papaníčko plus klobaska a hot...varila som a vyborne papaníčko plus klobaska a hotovoAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09803913017174673920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-4944166830663737122012-10-16T19:24:08.147+02:002012-10-16T19:24:08.147+02:00aj ja :-)aj ja :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18012478616145905431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-40256166846904577372012-10-16T18:16:32.066+02:002012-10-16T18:16:32.066+02:00Túto milujem!Túto milujem!iGurmanhttps://www.blogger.com/profile/05847004931526829080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-86606973374576421402012-06-02T11:05:52.828+02:002012-06-02T11:05:52.828+02:00Vdaka za pochvalu :-) Momentálne sa nechystáme var...Vdaka za pochvalu :-) Momentálne sa nechystáme variť nič podobné, ale <a href="https://www.google.com/search?hl=&q=kotlikovy+gulas" rel="nofollow">dobrých receptov</a> je určite plný net :-)<br /><br />Tak peknu zabavu na chate s izbou 302b :-DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02060581682225828705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-47682163010744939122012-06-01T21:21:05.002+02:002012-06-01T21:21:05.002+02:00zdravím ..chválim pekný blog...ocenil by som recep...zdravím ..chválim pekný blog...ocenil by som recept na dobrý kotlíkový guľáš ..ideme na chatu a potreboval by som recept na 30 litrov gulašu...ďakujem pekne a želám veľa úspechovAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11146030898363684772noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-5088280357907968142012-05-22T22:38:19.189+02:002012-05-22T22:38:19.189+02:00Milujem cestoviny a tieto vyzerajú úžasne a určite...Milujem cestoviny a tieto vyzerajú úžasne a určite tak aj chutia :-)Zuzana Noskováhttps://www.blogger.com/profile/02485490061920392317noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5515448770334345922.post-10541569750638017092012-04-17T08:33:59.222+02:002012-04-17T08:33:59.222+02:00Radsej sladsie ako horkejsie. Na farbe velmi nezal...Radsej sladsie ako horkejsie. Na farbe velmi nezalezi, ale poväcsinou tie tmavsie su aj sladsie, takze asi tak :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02060581682225828705noreply@blogger.com