Dnešným receptom môžete zabiť dve muchy jednou ranou. Z mäsa navaríte polievku a zároveň pripravíte i druhý chod. Je už len na vás či si zvolíte mäso kuracie alebo slepačie.
Ingrediencie:
- mäso z kurčaťa (sliepky)
- cestoviny,
- cibuľa
- schwarzwaldská šunka
- šampiňóny
- crème fraîche
- strúhanka
- strúhaný syr
- soľ
- čierne korenie
- olivový olej
Do osolenej vody dáme variť ľubovoľné cestoviny. Medzitým na oleji najskôr orestujeme cibuľku takmer do zlato-hneda. Potom k nej pridáme i na menšie kúsky pokrájanú schwarzwaldskú šunku a napokon i šampiňóny s uvareným mäsom. Všetko ešte chvíľu restujeme.
Keď sú cestoviny mäkké, scedíme ich a pridáme k zmesi na panvici.
Pridáme crème fraîche alebo pochúťkovú smotanu, dosolíme, dokoreníme a dobre premiešame. Zmesou plníme lastúry vymastené olivovým olejom. Na vrchu ich posypeme postrúhaným čedarom s trochou strúhanky a vložíme ich do vyhriatej rúry nastavenej na gril zhruba na 5minút. Syr na vrchu musí zozlatnúť.
Dobrú chuť praje Paloma :-)
1 komentár:
tak toto je dobrota!!! mnaaam! taketo jedlo milujem! :) skusim :)
Zverejnenie komentára